La Pobla celebra la castanyada amb diverses activitats

Dimarts 30/10/2018

El nostre municipi organitzarà, entre avui dimarts 30 i demà dimecres 31 d'octubre, diverses activitats amb motiu de la castanyada. Al Cau Jove, a la Llar d'Infants Municipal Sol Solet i a l'escola Maria Borés es portaran a terme diverses propostes relacionades amb aquesta festivitat.
La regidoria de Joventut, a través del Cau Jove, organitzarà, el dimarts 30 d'octubre un taller de panellets. Es farà a partir d'1/4 de 6 de la tarda a l'espai juvenil i és gratuït per a tot el jovent qui vulgui participar. El dimecres 31 d'octubre, a la mateixa hora i al mateix lloc, s'organitzarà un taller perquè els nois i noies es puguin maquillar de Halloween. El preu per participar en aquesta activitat és d'1 euro i està limitat a 15 places. Per al dissabte 27 d'octubre, des del Cau Jove s'havia previst fer una excursió a PortAventura per viure la festa de Hallowen però es va ajornar a causa de la pluja. La propera data de la sortida encara no està confirmada.
A llar d'infants, el dimecres 31 d'octubre al matí, els nens i les nenes rebran la visita de la Castanyera, que els portarà castanyes i moniatos. Els menuts li deixaran tastar els panellets que ells mateixos hauran elaborat. Els dies previs, la quitxalla ha treballat diversos aspectes relacionats amb aquesta festivitat i ha llegit el conte de la Castanyera.
A l'escola, el dimecres 31 d'octubre al matí, els nens i nenes, des de P3 fins a 5è, rebran la visita de la Castanyera, que estarà acompanyada per l'alumnat de sisè. Amb la quitxalla de P3 fins a segon, la Castanyera els llegirà un conte i els explicarà d'on ve la festivitat. Des de tercer fins a cinquè, seran els estudiants i les estudiantes qui relataran a la Castanyera una història.
A la tarda, a partir de 2/4 de 4 al pati, l'alumnat oferirà una actuació. Els nens i nenes d'educació infantil faran una mostra de cançons de tardor amb diferents estils i versions i els d'educació primària, ballaran diferents peces d'estils musicals diversos, com rock, clàssic, rumba o música popular. A partir de 2/4 de 5 de la tarda, els i les alumnes de sisè repartiran castanyes acabades de torrar entre tots els nens i nenes. Aquestes activitats estan obertes a tots els familiars de l'alumnat.
A més de totes aquestes propostes, el vestíbul del centre està decorat amb un gran mural d'un arbre a la tardor. També hi ha una taula amb diferents fruits i productes d'aquesta estació de l'any. Als passadissos també s'hi poden trobar diferents decoracions relacionades amb la tardor i que s'han confeccionat amb la col·laboració de les famílies.

Visita de la Castanyra, l'any passat, a la llar d'infants municipal
Visita de la Castanyra, l'any passat, a la llar d'infants municipal

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48