La Pobla, a punt per viure la gresca del carnestoltes

Dimecres 27/02/2019

Ala nostre municipi ja és tot a punt per viure la disbauxa del carnestoltes. L'Ajuntament, les entitats locals i els centres educatius organitzaran des d'aquesta setmana i el cap de setmana, sobretot, una sèrie d'activitats per viure aquesta esbojarrada festa.
La gresca començarà el divendres 1 de març amb el carnestoltes que organitzarà l'entitat juvenil Barrufet Roig, amb la col·laboració de l'Ajuntament. La festa s'iniciarà quan falti un minut per a les 12 de la nit a l'Ateneu Gumersind Bisbal. Hi haurà música amb el DJ Pol i es premiarà la millor disfressa. El preu de l'entrada serà de 5 euros, amb una consumició inclosa, i l'activitat és oberta als majors de 16 anys.
El dissabte 2 de març, la regidoria de Cultura de l'Ajuntament organitzarà una rua, que sortirà a les 5 de la tarda des de la plaça dels Països Catalans. Amb l'animació del grup de batucada Els Bombollers, de Cervera, es recorreran diversos carrers del poble: avinguda de Gumersind Bisbal, carrer de l'Estació, avinguda de Catalunya, carrer Raval, carrer Major i carrer Solell. La rua finalitzarà a l'Ateneu Gumersind Bisbal, on hi haurà berenar per a tots els nens i nenes disfressats. La festa s'acabarà amb una pluja de confeti i globus i una discomòbil amb el DJ Àlex.
I el carnaval a la Pobla de Claramunt es tancarà el diumenge 3 de març amb la festa que organitzarà l'Associació per a l'Oci de la Gent Gran, amb la col·laboració de l'Ajuntament. El ball començarà a les 6 de la tarda a l'Ateneu Gumersind Bisbal i anirà a càrrec del grup A Vives Veus. Es premiarà les tres millors disfresses (no servirà anar només amb un complement).

La llar d'infants i l'escola, de carnaval
A l'escola Maria Borés, els nens i nenes van rebre, el dilluns 25 de febrer, la visita del Rei Carnestoltes, que cada dia dona una consigna, com anar pentinat amb un pentinat divertit; vestir-se amb la roba al revés o anar vestits d'un únic color. El divendres 1 de març, al matí, els i les alumnes participaran en diferents tallers per preparar la rua que es farà a la tarda i que comptarà amb l'animació musical d'un grup de pares. El dijous 28 de febrer, Dijous Llarder, els i les estudiants participaran en diverses activitats i faran sortides a indrets del poble.
A la Llar d'Infants Municipal Sol Solet, el Rei Carnestoltes també dona diverses instruccions de què ha de portar la quitxalla, com un pentinat divertit o una decoració al cap. El divendres al matí, els nens i nenes es disfressaran i passaran una estona divertida ballant. I el dijous 28 de febrer, Dijous Llarder, els infants sortiran a jugar a la nova zona infantil que hi ha al costat del centre educatiu i esmorzaran.  

Pluja de confeti i globus gegants a l'Ateneu
Pluja de confeti i globus gegants a l'Ateneu

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48