La Piscina Municipal se suma a la campanya solidària del Mulla't

Dimecres 05/07/2017
La Piscina Municipal se sumarà, el diumenge 9 de juliol, a la campanya solidària Mulla't per l'esclerosi múltiple. L'activitat es farà de les 11 del matí a les 2 del migdia i a les 12 del migdia tothom es podrà tirar a l'aigua en favor d'aquesta causa. La iniciativa s'impulsa de la Fundació Esclerosi Múltiple, s'organitza des de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament i compta amb la col•laboració de diversos voluntaris.
La recaptació de les entrades es destinarà a la investigació de la malaltia. També hi haurà una parada amb diversos productes, com tovalloles, samarretes, bosses, pilotes i llibretes que es podran adquirir per col·laborar amb la fundació. La gent que tingui el carnet de la piscina i vulgui fer una aportació podrà comprar l'entrada. L'activitat comptarà amb l'animació musical del grup Xillona.
Aquesta és la vint-i-quatrena edició del Mulla't, que es fa arreu de Catalunya. A l'Anoia, a més de la Pobla de Claramunt, hi ha cinc municipis més que s'adhereixen a la iniciativa i que són: Igualada, Òdena, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui i Capellades. 
Primer dia d'obertura de la nova temporada de la Piscina Municipal

 
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 06/07/2017 14:58