La Lira presenta la cantata Història d'una coral

Dijous 15/11/2018
Lla Coral la Lira oferirà, el dissabte 17 de novembre a 2/4 de 7 de la tarda a l'Ateneu Gumerinsnd Bisbal, un concert amb el títol Història d'una coral. L'actuació, que s'emmarca dins les Festes Culturals organitzades per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament, és un dels actes centrals de la celebració del centenari de la Coral, que commemora aquest any 2018.
La Coral la Lira, que és membre de la Federació de Cors de Clavé, va ser guardonada per la Generalitat de Catalunya el passat mes de juny amb un Diploma en reconeixement al seu centenari, i al llarg d'aquest any ha anat realitzant un seguit d'activitats de celebració, com ara un concert en el marc de l'Aplec del Castell, una exposició fotogràfica de repàs a aquest segle de trajectòria, diferents cantades als barris de la Pobla i l'actuació a l'Auditori de Barcelona el passat mes d'octubre en el marc de la setena Mostra de Cors de Clavé.
El concert del proper dissabte es dividirà en dos blocs. En el primer, els directors/es que ha tingut la Coral en aquest darrer període dirigiran diferents peces. Han confirmat la seva presència Urbani Castilla, Montserrat Forn i Joan Mas, mentre que Montserrat Domingo, que també va dirigir la Lira durant uns anys, no podrà ser-hi per motius d'agenda. En el segon bloc, es presentarà la cantata “Història d'una coral”, escrita i composada expressament per a l'ocasió, amb música de Frederic Marí Caus i lletres de Rosa Rabell Padró i Frederic Marí Casanovas. La direcció actual de la Lira recau en Marta Carceller i acompanyarà al piano i acordió la Marta Torres.
Aquest acte, a l'igual que la resta d'actes de celebració del centenari, compten amb el suport de l'Ajuntament de la Pobla i de la Diputació de Barcelona.
Grup de cantaires de la coral poblatana
Grup de cantaires de la coral poblatana
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48