La Festa Social del CT la Pobla aplega un centenar de persones

Dimecres 12/12/2018

El Club Tennis la Pobla va organitzar de nou, el dissabte 24 de novembre al restaurant Mas dels Vivencs, un dels actes més importants de l'entitat, el Sopar Social. Enguany gairebé un centenar de persones es van reunir per gaudir d'un excel·lent sopar, per posar-se al dia de les darreres novetats i fer el repartiment dels trofeus als campions del club.
La festa, presidida pel president de l'entitat, Josep Mayoral, va començar a les 21.30 h amb la presència de l'alcalde poblatà, Santi Broch, que anava acompanyat dels regidors d'Esports, Juan Carlos Pérez, i Comunicació, Lluis Pérez. Aquest 2018, a més, es va comptar amb l'assistència de la diputada al Congrés, Carolina Telechea.
Durant el sopar, hi va haver els parlaments, i, en un dels més interessants, Santi Broch va explicar que al voltant del mes de març el club ja disposaria de les tan desitjades pistes de pàdel, per la qual cosa tenim posades moltes esperances per aquest 2019. L'alcalde també va dir que la històrica reivindicació de la quarta pista pot ser una realitat en un futur pròxim, una notícia molt celebrada per tots els socis i les sòcies.
Pel que fa a l'àmbit esportiu, es va aprofitar l'acte per presentar la nova competició social del club, el Rànquing, el qual garantirà que els socis i les sòcies puguin competir durant tot l'any. Aquest nou rànquing mesurarà l'activitat dels jugadors i les jugadores més enllà dels seus resultats, fet que fa que tothom pugui tenir les seves opcions d'aconseguir la victòria en les seves corresponents categories.
Posteriorment, es va fer el lliurament de trofeus dels torneigs socials que s'han disputat durant la present temporada, i que el sopar concloïa. Més de setanta-cinc jugadors i jugadores han participat enguany en les competicions socials. Hi ha hagut 29 guardonats, distribuïts en 13 categories. Per finalitzar la festa es va fer el tradicional bingo, durant el qual, gràcies als col·laboradors del club, es van sortejar diferents regals.
I amb aquest darrer sopar social el club dona el tret de sortida a la temporada 2019, durant la qual es tornaran a realitzar totes les competicions socials, i esperem que encara hi hagi més jugadors i jugadores. De moment, i a l'espera de l'inici de les esmentades competicions, el CT La Pobla es mostra força actiu, ja que en aquesta temporada presenta més equips federats.
L'equip Absolut està format per nou joves jugadors que han donat el relleu als tennistes que van aconseguir l'ascens fa dos anys i que han mantingut la categoria aquesta darrera temporada. Després hi ha la novetat de l'equip +30, inclòs en la primera divisió, que competeix amb equips de primeríssim nivell nacional. L'equip +40 segueix ben actiu, i, finalment, van ascendir de categoria per la qual cosa els esperen enfrontaments més durs. I per acabar, l'equip +50, els veterans, que segueixen demostrant que el tennis no té edat.
Des del club es vol recordar que es pot seguir tota la informació a les xarxes socials i, sobretot, a la nova pàgina web www.ctpobla.cat. Per tant, des de l'entitat donem la benvinguda a  aquesta nova temporada que esperem que sigui, almenys, tan bona com la passada.

Club Tennis La Pobla

Grup de guardonats i representants de l'Ajuntament i del club durant la Festa Social
Grup de guardonats i representants de l'Ajuntament i del club durant la Festa Social

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48