La festa del barri de les Garrigues convida a divertir-se a grans i petits

Divendres 19/07/2019

Els veïns i les veïnes del barri de les Garrigues van estar aquest cap de setmana, del 12 al 14 de juliol, de festa. Com en altres edicions, la botifarrada del dissabte a la nit va ser una de les activitats que va aplegar més gent, amb gairebé 330 persones.
La programació festiva la va organitzar l'Associació de Veïns del barri, amb la col·laboració de l'Ajuntament. El sopar del dissabte a la nit va consistir en pa amb botifarra, formatge i un refresc. Després de menjar, els i les assistents van poder ballar amb els ritmes del duo Liberty fins a les 3 de la matinada. A més d'aquest sopar, el divendres se'n va fer un altre, que era de carmanyola, i que va es va acabar amb un ball amb el músic Fernando de Màxim.
La quitxalla també va poder gaudir de la festa amb uns inflables i un bany d'escuma, a càrrec de l'empresa Anima'ns. El diumenge al matí es va disputar un campionat de futbol, que va arribar a la dotzena edició, i a la tarda, un de petanca, que també era el dotzè any que es feia. Les parelles guanyadores van ser: en categoria femenina, Nati Pérez i Francisca Esteve; Virginia Esteve i Roser López i Marcela Jiménez i Rafaela Pedrero; i en categoria masculina, Montse Guill i Paco Rey, Josep Mensa i Gregorio Arjona i Juan Olmo i José Ramon López.
La festa es va tancar el diumenge al migdia amb una paella popular, en què van assistir una vuitantena de persones. La pluja va remullar el dinar però els veïns i les veïnes es van aixoplugar amb els paraigües i van continuar menjant.
Tot seguit, hi va haver un bingo, en què es van sortejar diversos regals, obsequi de l'entitat organitzadora. Aquest mateix dia es va fer una demostració de zumba.
La festa es pot tirar endavant gràcies al treball i la dedicació dels membres de l'associació i dels veïns i veïnes que hi col·laboren. En diferents de les activitats organitzades hi va assistir l'alcalde, Antoni Mabras, i regidors i regidores del Consistori.

Botifarrada de dissabte al vespre
Botifarrada de dissabte al vespre

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48