La festa al barri de les Cases Noves arriba a la vint-i-sisena edició

Dimecres 18/07/2018

El barri de les Cases Noves viurà, el dissabte 21 de juliol, la festa de Sant Jaume. L'activitat festiva, que inclourà sopar i ball, tindrà lloc al vespre al carrer de Pare Anton Soteras i l'organitza l'Associació de Veïns amb la col·laboració de l'Ajuntament.
A 2/4 de 10 del vespre hi haurà el sopar, pel qual s'hauran hagut de comprar els tiquets amb antelació. El menú consistirà, de primer, en pebrots del piquillo farcits de bacallà amb salsa de marisc i saltat de verdures o timbal de pop, gamba, cranc i verduretes amb vinagreta de Módena, i de segon, rodó de cuixa de xai amb salsa de fruita seca i xampinyons o suprema de lluç amb salsa de gambes i juliana de verdures gratinades amb formatge. De postres, hi haurà una tulipa amb gelat de vainilla i préssec amb almívar a la salsa de caramel i després, cafè i licors a més de pa, vi, aigua i cava. Per als nens i nenes, hi haurà canelons, escalopa amb patates, refresc i de postres, gelat.
Després de sopar, hi haurà ball amb el grup A Vives Veus. A la mitja part, es repartirà coca i moscatell per a tots els assistents. I, com en altres edicions, es farà l'esperat sorteig de regals, cedits per empreses i establiments locals i l'Ajuntament.

El sopar es fa al carrer de Pare Anton Soteras
El sopar es fa al carrer de Pare Anton Soteras

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48