La diversitat de l'art pictòric, a la Sala Municipal

Dimecres 10/10/2018

Al nostre poble hi ha un bon nombre de gent que es dedica a l'art de la pintura. Alguns d'aquests poblatans i poblatanes participen a l'Escola de Pintura local, sota el mestratge de Pilar Gil. Una mostra de les obres d'aquests artistes es pot veure a la Sala Municipal des del diumenge 7 d'octubre, al migdia, i la va inaugurar l'alcalde, Santi Broch.
La col·lecció recull més d'una quarantena de creacions de deu pintores i pintors, a més de la professora. Els artistes que exposen són: Leonor García, Roser Chiva, Eulàlia Gibert, Maria Teresa Brugués, Angelina Solé, Rosa Romeu, Rosa Sabaté, Montserrat Riba, Pepita Argelich, Salvador Rico i la mestra Pilar Gil.
És una exposició molt diversa en la qual cada artista plasma el seu estil sobre la tela. Es poden veure bodegons, paisatges, flors, retrats i fins i tot alguna pinzellada d'art abstracte. Les tècniques també són diverses: olis, aquarel·les i llapis. Són pintors i pintores aficionats, alguns amb una vàlua artística que els permetria dedicar-s'hi de manera professional.
La col·lecció, amb el títol "Pintura: idees pintades", es podrà veure fins al dissabte 20 d'octubre. L'horari de visites és de dimarts a dissabte, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre. Aquesta mostra l'organitza la regidoria de Cultura de l'Ajuntament i s'inclou dins de la programació de les Festes Culturals, que es van iniciar el setembre i que finalitzaran el novembre.
Les classes de pintura es van iniciar a mitjan de setembre i s'allargaran fins a mitjan de juny. Es fan els dimarts, de les 4 a les 7 de la tarda, al Local Social de l'Ateneu Gumersind Bisbal.

L'alcalde, Santi Broch, en el moment de la inauguració de la mostra de l'Escola de Pintura
L'alcalde, Santi Broch, en el moment de la inauguració de la mostra de l'Escola de Pintura

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48