Joies artesanals de puntes al coixí i manualitats, a la Sala Municipal d'Exposicions

Dimecres 13/06/2018

Joies artesanals de puntes al coixí i manualitats es poden veure, des del diumenge 10 de juny, a la Sala Municipal d'Exposicions. La inauguració de la col·lecció es va fer coincidint amb la divuitena edició de la Trobada de Puntaires i va anar a càrrec de l'alcalde, Santi Broch.
Les creacions són obra de les alumnes de les classes de puntes al coixí i manualitats, que es fan durant el curs al Local Social de l'Ateneu Gumersind Bisbal. El visitant pot trobar diverses peces elaborades amb els boixets, com mocadors, mantells, jocs de taula, quadres, coixins, una bossa de mà o una jaqueta, col·locats amb molt de gust i elegància. Pel que fa a les manualitats, hi ha quadres, gerros, arbres de Nadal, caixetes, joiers, centres de taula, entre d'altres creacions, confeccionades amb diferents tècniques i molt originals.
Les alumnes de les classes de puntes al coixí, impartides per l'Anna March, que exposen en aquesta mostra són: Roser Chiva, M. Eugènia Llacuna, Pepita Morera, Angelina Jornet, Angelina Solé, Rosa Mateu, Rosa Valls, Emília Burrull, Rosa Sabaté, Pepita Argelich, Teresa Casadó, Pepita Domingo, Rosa M. Miquel i Valeria Finskelstein.
Les alumnes del taller de manualitats, que tenen com a professora la Lydia Malpartida i que mostren els seus treballs en aquesta col·lecció són: Pilar Tula, Conxita García, Consuelo Pérez, M. Carmen Pérez, Maria Gil, Antonia Rodas, Pepi Torres, Pepita Soteras, Rosa Felip, Antonia Sánchez, Rosa M. Gibert, Maria Parra i Antonia Leyva.La col·lecció es podrà visitar fins al dissabte 23 de juny. L'horari de visita és de dilluns a dissabte, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre. L'exposició l'organitza la regidoria de Cultura de l'Ajuntament.

Inauguració de l'exposició de puntes al coixí i manualitats
Inauguració de l'exposició de puntes al coixí i manualitats
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05/09/2018 13:02