Jazz i vi combinen al concert amb Daybreak Quartet al Castell de Claramunt

Dijous 19/09/2019

La Sala Gran del Castell de Claramunt va ser l'escenari, el dissabte 14 de setembre a la nit, d'un concert de jazz amb el grup Daybreak Quartet, inclòs dins del cicle de la Fundació Castells Culturals de Catalunya. Hi van assistir una seixantena de persones que a més de gaudir dels ritmes jazzístics van poder degustar una copa de vi.
El quartet va oferir un repertori amb peces de diversos compositors i de diverses èpoques, com Duke Ellington, Tadd Dameron o Sonny Rollins. El púbic, mentre escoltava la música, va poder beure una copa de vi blanc o negre de la marca Vins Claramunt, dels germans poblatans Eduard i Xavier Llaguno, acompanyada d'una tapa de pernil salat. Aquesta va ser una novetat d'enguany.
Daybreak Quartet està format per: Jaume Sanchís, al saxo; Xavier Monge, al piano; Roger Gutiérrez, a la bateria, i Ignasi González, al contrabaix. Són quatre músics de jazz d'un llarg recorregut professional i ho van demostrar dissabte al vespre a l'escenari del monument poblatà. Aquest concert estava inclòs dins de la programació de l'Agenda Cultural, organitzada des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament, i que es va iniciar el setembre i s'allargarà fins al novembre.

Concert de jazz, a la Sala Gran del castell
Concert de jazz, a la Sala Gran del castell

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48