Homenatge a Charles Chaplin, dissabte a l'Ateneu Gumersind Bisbal

Dimecres 23/10/2019

La Pobla de Claramunt homenatjarà, el dissabte 26 d'octubre, el conegut músic, compositor, actor i cineasta Charles Chaplin. L'Ateneu Gumersind Bisbal acollirà a partir de les 6 de la tarda un espectacle amb el títol "Elogiant Charles Chaplin", amb Edmon Bosch, al violoncel, i Montserrat Talló, al piano.
L'actuació és un recorregut per les composicions més famoses de Chaplin, amb música creada per ell mateix, combinades amb la projecció de fragments de pel·lícules. Enguany se celebra el 130è aniversari del naixement de Charlot i per aquest motiu Edmon Bosch i Montserrat Talló porten a l'escenari aquest espectacle. Interpretaran dotze peces amb piano i violoncel, que aproparan el conegut personatge del cine mut al públic.
"Elogiant Charles Chaplin" està inclòs dins de la programació de l'Agenda Cultural, que s'organitza des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament. L'actuació compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona, ja que forma part del Programa.cat. El preu de les entrades, que es podran adquirir el mateix dia de l'espectacle, serà de 3 euros.

L'espectacle anirà a càrrec dels músics Edmon Bosch i Montserrat Talló
L'espectacle anirà a càrrec dels músics Edmon Bosch i Montserrat Talló

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48