Gairebé 180 persones visiten el Castell de Claramunt durant les Jornades Europees del Patrimoni

Dimecres 17/10/2018

Gairebé 180 persones van visitar, el dissabte 13 i el diumenge 14 d'octubre, el Castell de Claramunt amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni (JEP). L'activitat la van organitzar l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la regidoria de Cultura de l'Ajuntament.
El dissabte 13 van passar per la fortalesa 107 visitants i el diumenge 14, 72. Des de fa anys, el monument poblatà participa en aquesta iniciativa amb una jornada de portes obertes i una visita guiada gratuïta. Les JEP van arribar a la vint-i-setena edició.
Les Jornades Europees del Patrimoni són la festa del patrimoni i els diferents municipis i entitats organitzen un seguit d'activitats gratuïtes per a tots els públics: visites guiades, representacions teatrals, concerts, exposicions, etc. La iniciativa s'impulsa, cada any, des del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya - Agència Catalana del Patrimoni Cultural, l'Institut Ramon Muntaner, la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació Catalana de Municipis.

Visitants que van passar per la fortalesa durant les JEP
Visitants que van passar per la fortalesa durant les JEP

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48