Exposició de puntes al coixí i manualitats i XVI Trobada de Puntaires

Diumenge 12/06/2016

El nostre municipi acollirà, el diumenge 12 de juny, l'exposició de puntes al coixí i de manualitats i la Trobada de Puntaires, que arribarà a la setzena edició. La mostra s'inaugurarà a la Sala Municipal d'Exposicions a 2/4 de 12 del migdia i la trobada tindrà lloc a l'entorn del nucli antic al matí. 
A la col·lecció, que organitza la regidoria de Cultura, es podran veure els treballs de les alumnes de les classes de puntes al coixí i de manualitats, que tenen com a professores l'Anna March i la Montse García, respectivament. L'exposició es podrà visitar fins al diumenge 26 de juny, de dilluns a dissabte, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre, i els diumenges, de les 12 a les 2 del migdia.
Les classes de manualitats, organitzades per la regidoria de Benestar Social, es fan els dilluns, de les 3 a les 6 de la tarda, i les de puntes al coixí, que organitza l'Associació de Puntaires, es fan els dimecres i els dijous, de 3/4 de 10 a 3/4 de 12 del matí. Les dues activitats es fan al Local Social de l'Ateneu Gumersind Bisbal.
La XVI Trobada de Puntaires es farà de les 10 del matí fins a 2/4 de 2 del migdia. Aquesta activitat l'organitzen l'Associació de Puntaires del municipi i la regidoria de Cultura de l'Ajuntament. És previst que hi participin unes 160 puntaires de diferents localitats de Catalunya, com Bellpuig, Avinyó, Cubelles, Palau d'Anglesola, Masquefa, Vallbona d'Anoia, Capellades, Òdena o la Llacuna. 
Com en altres edicions, s'obsequiarà la puntaire de més edat de la Pobla i de fora i la puntaire més jove de la trobada i se sortejaran diversos regals. També es donarà esmorzar per a totes les puntaires i un record de la trobada.

Trobada de Puntaires de l'any 2015
Trobada de Puntaires de l'any 2015

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48