Exposició de ceràmica de Rebeca Puértolas, a la Sala Municipal

Dimecres 23/10/2019

La ceràmica serà la protagonista de la propera col·lecció que s'inaugurarà a la Sala Municipal d'Exposicions, el diumenge 27 d'octubre. Serà de la mà de la penedesenca Rebeca Puértolas, amb el títol "Estrats". La inauguració tindrà lloc a la 1 del migdia.
La mostra està inclosa dins de la programació de l'Agenda Cultural, que s'organitza durant els mesos de setembre, octubre i novembre des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament. L'exposició recull un dels treballs més personals de la ceramista, que ha rebuscat en la història més bàsica de la ceràmica per trobar el seu propi estrat, un estrat on és ella mateixa.
Rebeca Puértolas va néixer a Esplugues de Llobregat però sempre ha estat molt lligada amb el Penedès. El seu primer contacte amb el fang va ser a l'Escola d'Art de Vilafranca, on es va graduar en Arts Aplicades en ceràmica. Després va voler complementar diferents coneixements amb altres materials, com el ferro, la fusta, la forja i la pedra. Ho va fer a l'Escola Junyent i Subirà de Vic, on es va graduar en Tècnica de Grau Superior en Arts Aplicades a l'Escultura. Posteriorment, ha realitzat diversos cursos i seminaris relacionats amb el món de la ceràmica. És directora del taller Zenc Espai Creatiu.
L'exposició es podrà visitar fins al 9 de novembre. L'horari serà de dimarts a dissabte, de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre.

Una de les ceràmiques de la Rebeca Puértolas
Una de les ceràmiques de la Rebeca Puértolas

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48