Ester Marlès i Estela de Arenzana porten les seves creacions a la Sala Municipal

Dimarts 18/09/2018

Ester Marlès i Estela de Arenzana són les dues artistes que recullen les seves creacions a la Sala Municipal d'Exposicions de la Pobla de Claramunt. La inauguració de la mostra va tenir lloc el diumenge 16 de setembre al migdia i va anar a càrrec de l'alcalde, Santi Broch.
Marlès exposa unes obres molt intimistes en què combina textos i lletres amb els quadres. És una col·lecció molt personal que descobreix i transmet al visitant els pensaments profunds de l'artista. I l'obra d'Ester Marlès s'entrellaça amb les esplèndides il·lustracions d'Estela de Arenzana, en què utilitza diverses tècniques, com l'aquarel·la i l'oli.
En l'acte d'inauguració de l'exposició, que porta per títol "Dona + dona = natura sobre paper", Marlès va fer una performance per explicar el significat de la seva obra. La mostra, organitzada per la regidoria de Cultura i inclosa dins de la programació de les Festes Culturals, es podrà visitar fins al 29 de setembre. L'horari de visites és de dimarts a dissabte, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre.

Inauguració de la mostra d'Ester Marlès i Estela de Arenzana
Inauguració de la mostra d'Ester Marlès i Estela de Arenzana

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48