Escultures molt personals de Cristina Sostres, la Tina, a la Sala Municipal d'Exposicions

Dimecres 11/04/2018

Cristina Sostres, la Tina, exposa a la Sala Municipal una mostra de les seves creacions escultòriques, que es defineix per un caràcter molt personal. La col·lecció la va inaugurar, el diumenge 8 d'abril al migdia, l'alcalde, Santi Broch, i es podrà visitar fins al 21 del mateix mes.
La Tina va néixer a Barcelona i des de fa uns anys viu en una urbanització del municipi veí de la Torre de Claramunt. Va estudiar Arts Aplicades a l'Escultura a la Llotja de Barcelona i s'ha especialitzat en escultures de panxes de dones embarassades.
A la mostra que acull l'espai cultural poblatà es poden veure una vintena de les seves obres, entre les quals hi ha tres panxes. També hi ha escultures de follets, de fades o reproduccions de mans, entre d'altres creacions. La Tina utilitza diferents tècniques, fet que dona un aire enriquidor a la mostra. Entre les tècniques usades hi ha el guix, el bronze, la porcellana freda o la fusta. Un altre element que ofereix un toc característic són els colors vius d'algunes de les escultures.
L'exposició de Cristina Sostres porta per títol "La dona artista". L'horari de visites és de dimarts a dissabte, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre. La mostra s'organitza des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament.

L'alcalde, Santi Broch, va inaugurar l'exposició d'escultures de Cristina Sostres
L'alcalde, Santi Broch, va inaugurar l'exposició d'escultures de Cristina Sostres
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05/09/2018 13:02