Es recullen més de 170 quilos de residus a la llera del riu Anoia durant el Let's Clean Up Europe!

Dimecres 15/05/2019

El nostre municipi va recollir, el divendres 10 i el dissabte 11 de maig, 176,75 quilos de residus a la llera del riu Anoia al seu pas pel nucli urbà del municipi. L'activitat es va sumar a la jornada Let's Clean Up Europe!, una acció comuna que s'organitza a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura.
El divendres al matí, els i les alumnes de sisè de l'escola Maria Borés, juntament amb l'alumnat que forma part de la comissió mediambiental de l'Institut de Vallbona, van portar a terme l'acció de neteja de la llera més propera al centre. Van recollir 35 quilos de banals.
El dissabte, des de les 9 fins a les 12 del matí, una vintena de poblatans i poblatanes van netejar diferents punts de la llera del riu al seu pas per al nucli urbà. Aquest era el segon any que des de l'Ajuntament s'organitzava aquesta acció. Les quantitats que es van recollir van ser: 97 quilos de banals; 2 quilos de paper; 11 quilos de plàstic i envasos; 31 quilos de vidre i 0,75 quilos d'orgànica.
Entre els residus que es van recollir hi havia plàstics, llaunes, roba, sabates, tovalloletes, vidres, entre d'altres. Abans d'iniciar l'activitat de recollida, es va oferir un esmorzar als i les participants, que es va fer al parc de Sant Galderic, espai que va ser el punt de partida. Un cop recollits els residus, es van classificar per tipologies i s'han portat a la deixalleria municipal.

Grup d'alumnes de l'escola Maria Borés que van participar a la neteja de la llera
Grup d'alumnes de l'escola Maria Borés que van participar a la neteja de la llera

Una vintena de poblatans i poblatanes van col·laborar amb la iniciativa mediambiental
Una vintena de poblatans i poblatanes van col·laborar amb la iniciativa mediambiental

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48