Es col·loca una tanca automàtica al camí del Castell de Claramunt

Dimarts 04/12/2018
L'Ajuntament ha instal·lat al camí del Castell una tanca automàtica. El nou sistema permetrà seguir fent el control de pujada de cotxes a la fortalesa sense que el personal hagi de baixar a obrir i tancar la cadena o que el visitant hagi de passar a recollir la clau a les oficines municipals. L'actuació l'ha dut a terme l'empresa Ado Cerramientos Metálicos, SA i ha tingut un cost d'uns 6.000 €.
Amb la nova barrera, quan el visitant vagi a peu podrà passar per un costat en un espai que s'ha adequat sense obstacles. Quan hagi d'accedir amb vehicle, per motius justificats, haurà de sol·licitar-ho, com fins ara, a través d'una instància a les oficines municipals. En la resposta se li explicarà com haurà de procedir per pujar a la fortalesa.
Fora de l'horari de visita del monument, la tanca quedarà oberta i l'accés quedarà tancat mitjançant l'actual cadena. S'ha optat per aquest sistema ja que el camí pot ser utilitzat, en cas de necessitat, per bombers, agents forestals, ADF, etc. i és impossible des de l'Ajuntament proporcionar l'accessibilitat mitjançant la barrera a tots aquests serveis.
Nova tanca ubicada al camí del Castell
Nova tanca ubicada al camí del Castell
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48