Els veïns de les Garrigues ja tenen a punt la festa del barri

Dimecres 05/07/2017

L'Associació de Veïns del Barri de les Garrigues organitza, del 7 al 9 de juliol, la seva festa. Durant els tres dies, hi haurà activitats per  a grans i petits, com sopars, balls, inflables, la festa de l'escuma o la paella popular del diumenge. El programa festiu compta amb el suport de l'Ajuntament.
Les propostes s'obriran el divendres 7 de juliol, a les 9 del vespre, amb un sopar de veïns en què cadascú es portarà el menjar de casa. A 2/4 d'11 de la nit, hi haurà ball amb Fernando de Màxim.
El dissabte 8 de juliol, de les 11 del matí a les 2 del migdia, serà el torn per a la quitxalla. Hi haurà inflables, cars i la festa de l'escuma, a càrrec de l'empresa Anima'ns. Els participants cal que portin banyador i xancletes. A les 4 de la tarda, començarà el desè torneig de petanca. Les inscripcions es podran fer un quart d'hora abans de l'inici de la competició.
A 2/4 de 10 del vespre hi haurà sopar popular, consistent en pa amb botifarra, formatge i refresc. Per assistir a aquest sopar cal haver comprat, prèviament, el tiquet. I el segon dia de festa s'acabarà amb un ball que anirà a càrrec del duet Ray Band, a partir de les 11 de la nit.
El diumenge 9 de juliol començarà amb un torneig de futbol, que ja serà el desè any que s'organitza i que tindrà lloc a partir de les 11 del matí. Tot seguit, es disputarà la final del campionat de petanca. A les 2 del migdia, es farà una paella popular. Per assistir a aquest dinar cal haver comprat, prèviament, el tiquet. La festa s'acabarà amb un bingo, a partir de 2/4 de 5 de la tarda. Totes les activitats programades tindran lloc al voltant del parc del barri, situat al carrer de Girona. 

Sopar popular del dissabte - Festa de les Garrigues 2016
Sopar popular del dissabte - Festa de les Garrigues 2016

 
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 06/07/2017 15:03