Els veïns de ca l'Isidret disposaran d'aigua potable de la xarxa de la Pobla de Claramunt

Dimecres 06/09/2017

Els veïns del barri de ca l'Isidret, a la Pobla de Claramunt, disposaran d'aigua potable de la xarxa municipal. Fins ara s'abastien de la canonada del polígon de la Riera de Castellolí, de Vilanova del Camí, ja que es trobava més a prop. Les obres les està executant l'empresa Aigua de Rigat i suposen una inversió de més de 35.000 euros.
L'actuació es va portar a terme durant el mes d'agost i ara s'ha de fer la connexió dels sis veïns de la zona. L'aigua s'agafa des de la xarxa del polígon  dels Plans d'Arau, al final del carrer d'Alessandro Volta, i des d'aquest punt s'ha portat fins al mig del barri on s'ha instal·lat un hidrant d'incendis i en parteixen tres ramals: un per abastir la majoria d'usuaris, un en direcció a la carretera de la Pobla i un altre per donar el servei a un veí que queda més aïllat. Els propietaris de cada finca han d'adaptar les instal·lacions interiors per tal de fer la connexió a la nova xarxa.  
Quant a les característiques de l'obra, el tram des dels Plans d'Arau s'ha fet amb canonada de polietilè de diàmetre de 125 mm i la resta, des de l'hidrant en avall, s'ha realitzat amb canonada de polietilè de 110 mm. S'han instal·lat dos punts de descàrrega i un purgador a la zona més alta.

Obres d'instal·lació de la nova canonada d'aigua
Obres d'instal·lació de la nova canonada d'aigua

 
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 06/09/2017 10:50