Els tres equips del CT la Pobla finalitzen la Lliga Catalana per Equips per Comarques

Dimarts 15/05/2018

El primer cap de setmana de maig, els tres equips del CT la Pobla que disputaven la Lliga Catalana per Equips per Comarques, van finalitzar la temporada. La competició es va iniciar el setembre i la classificació dels tres equips ha estat: el + 50 ha quedat en quart lloc, el + 40, tercer i l'absolut, cinquè.
L'equip +50 , enquadrat a la zona 81.3, ha disputat 14 jornades, en un grup format per vuit equips. L'equip +40, que ha jugat 14 jornades, ha competit fins l'últim moment per aconseguir l'ascens. Enquadrat a la zona 81.4, s'ha hagut d'enfrontar a equips tan potents com el RCT Barcelona, La Salut, Sánchez-Casal, entre d'altres. Un total de nou equips han lluitat durant aquests mesos. Els poblatans no han pogut aconseguir l'ascens en la darrera jornada i han quedat a dos punts de la fita. Tanmateix, des del club, es valora molt positivament l'esforç dels tennistes i estem segurs que la propera temporada es podrà aconseguir l'ascens.
L'equip absolut ha aconseguit la permanència. Els jugadors van començar de forma excel·lent la competició les primeres jornades, però després d'una sèrie de resultats negatius molt ajustats, l'equip va veure com perillava la permanència al grup 81.3. La temporada passada l'equip absolut havia aconseguit l'ascens. Per tant, és tot un èxit haver mantingut la categoria.
Aquesta permanència s'ha aconseguit gràcies a l'esforç de tots els tennistes, que en les darreres tres jornades han aconseguit set punts, sis dels quals han estat contra rivals directes. El grup estava integrat per set equips. L'equip ha sumat 22 punts i ha quedat en cinquena posició, la primera que donava la permanència, a 5 punts del descens i a 6 de l'ascens. Durant la temporada, el grup ha estat molt igualat i s'han produït victòries i derrotes entre tots els equips.
Un cop acabada la fase lligueta, i per concloure la temporada dels equips, el +50 disputarà la fase final de la Lliga Catalana, mentre l'absolut i el +40 s'han unit per jugar el Campionat de Catalunya per Equips +35.
A partir d'aquí, ja només queda planificar la temporada següent, en la qual l'entitat espera introduir novetats significatives. S'està treballant per formar un nou equip absolut, el qual ja està gairebé tancat, a l'espera de dues o tres noves incorporacions de jugadors que vulguin competir en l'àmbit català. Així, la propera temporada, el Club Tennis la Pobla de Claramunt podria presentar-se amb quatre equips federats.
Pel que fa a la competició infantil, l'equip poblatà encara està disputant la Lliga Juvenil de Terrassa.

Altres competicions de l'entitat
 més dels resultats dels equips federats, cal fer esment a tres aspectes relacionats amb l'entitat. El primer, és que, malgrat la pluja, el I Open Comarca d'Anoia ha pogut avançar i ja es troba en les fases finals de totes les categories. Una setantena de jugadors estan disputant, des del mes de febrer, aquest nou torneig de tennis amateur de la comarca, que ha d'ajudar a potenciar aquest esport des de la base. S'han organitzat individuals, en categoria absoluta i +50, i dobles, en categoria +50.
Tot i que falta completar algunes categories, cal fer esment que els 36 jugadors de l'absolut ja han jugat gairebé tots els partits. Cal destacar les semifinals de la categoria absoluta que enfrontaran Jordi Ullé versus Jaume Morera i Pau Trenado versus Ignasi Gómez. Les finals  de totes les categories és previst que es juguin la primera quinzena de juny.
El segon aspecte que cal remarcar, és l'inici de les competicions socials a l'entitat esportiva. Enguany el torneig individual masculí arriba a la quarantena edició, i més d'una cinquantena de jugadors, dividits en tres categories, lluitaran, fins a l'octubre, per aconseguir el triomf.
I per acabar, el CT la Pobla ha fet pública aquest mes de maig la nova web que ha de permetre arribar a tothom d'una forma més eficient. Al nou web www.ctpobla.cat es pot trobar tota la informació relacionada amb el club, des de la història, les competicions i els esdeveniments més actuals.

CT La Pobla

Partit de la Lliga per Comarques, a les pistes del nostre municipi
Partit de la Lliga per Comarques, a les pistes del nostre municipi
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05/09/2018 13:02