Els productes artesanals omplen el nucli antic amb motiu de la XI Exposició-Fira d'Art

Dimecres 26/09/2018

Des de l'any 2008, a mitjan de setembre, el nucli antic s'omple de parades amb productes elaborats artesanalment. Es tracta de l'Exposició-Fira d'Art, que va tenir lloc el diumenge 23 de setembre durant el matí i que va arribar a la onzena edició.
La iniciativa l'impulsen les regidories de Cultura i de Benestar Social i s'inclou dins de la programació de les Festes Culturals. Abans de les 10 del matí, entre la plaça de mossèn Pere Bosch, la plaça de l'Església i una part del carrer Major es van col·locar les parades. N'hi havia trenta-quatre, d'expositors locals i de localitats del voltant.
A la plaça de mossèn Pere Bosch, coneguda com els Jardinets, el visitant podia trobar les obres dels pintors i les pintores, a més d'una parada amb treballs fets de patchwork, espelmes i peces de roba, entre d'altres. A la plaça de l'Església, hi havia bijuteria, moneders i bosses de mà, jocs, objectes decorats amb decoupage, pastisseria, fotografies, entre d'altres. En una part del carrer Major hi havia una parada amb reproduccions de carros i calesses.
A més d'aquests productes, hi havia representació d'entitats solidàries, com la Fundació SiD Moskita, Kimo-Kap i l'Associació Tatanka. També hi era present l'Agrupació Fotogràfica Castell de la Pobla.
El bon temps va convidar molta gent a passejar, a veure els productes de les parades i a comprar. El firaires van ser obsequiats amb l'esmorzar i un record de l'activitat. Al final, i, com cada any, es va fer una fotografia de grup amb tots els expositors i organitzadors de la iniciativa.

Expositors i organitzadors que van participar a la onzena edició de l'Exposició-Fira d'Art
Expositors i organitzadors que van participar a la onzena edició de l'Exposició-Fira d'Art

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48