Els carrers de la Pobla de Claramunt s'ompliran de música amb les caramelles

Diumenge 21/04/2019

La Societat Coral La Lira organitzarà, el diumenge 21 d'abril, la tradicional cantada de caramelles. L'activitat començarà cap a 2/4 de 10 del matí i s'allargarà fins al migdia. Els cantaires recorreran diferents barris del municipi omplint-los de música.
La cantada començarà pel barri de l'Estació, Vivencs, Cases Noves, Figueres, can Solà, Sant Andreu i el nucli antic. Les actuacions centrals es faran a la sortida de missa, cap a 3/4 d'1 del migdia, i després, a la plaça de l'Ajuntament.
Un grup d'una quarantena de cantaires, entre nens i nenes, pares i components de la coral, interpretaran diverses cançons populars catalanes i d'altres de més actuals. Algunes de les peces que interpretaran seran: Marieta Cistellera, La gavina, Cànon de la pau, Dins la fosca o Pa amb xocolata. També es cantaran dues peces de caramelles que s'havien cantat fa anys i una peça de la cantata del centenari composada per Frederic Marí. A més es ballaran tres danses.
La direcció anirà a càrrec de la poblatana Marta Carceller i es comptarà amb l'acompanyament de dos tambors, dues guitarres i algun altre instrument de percussió. A més de cantar, els cantaires repartiran clavells. L'activitat compta amb el suport de l'Ajuntament.

Cantada de caramelles a la plaça de l'Ajuntament, l'any 2018
Cantada de caramelles a la plaça de l'Ajuntament, l'any 2018

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48