Els cants de les caramelles recorren els carrers de la Pobla de Claramunt

Dijous 05/04/2018

Una quarantena de cantaires, entre adults i nens i nenes, van recórrer, el diumenge 1 d'abril durant el matí, els carrers del nostre municipi per oferir la tradicional cantada de caramelles. L'activitat la va organitzar la Societat Coral La Lira i estava emmarcada dins dels actes de celebració del centenari del naixement de la formació coral poblatana, que se celebra al llarg d'aquest any.
La cantada va començar cap a les 10 del matí a l'avinguda de Gumersind Bisbal. El recorregut va seguir pels barris de can Galan l'Estació, les Cases Noves, can Solà, les Figueres, Sant Andreu, l'Hotel Robert, les Tres Fonts, l'església, la plaça de l'Ajuntament i es va acabar a la Font de la Petxina. L'activitat va finalitzar cap a les 2 del migdia.
Els caramellaires, sota la direcció de la poblatana Marta Carceller, van interpretar diverses cançons populars i d'autor. Algunes de les peces que van cantar van ser: Els tres tambors, Vestida de nit, Escolta-ho en el vent, Dins la fosca i un fragment de Caramelles, una composició que s'havia cantat fa anys i que va arranjar la directora. També van fer dos balls: la Polca d'Ours i el Ball dels Set Salts. Les veus van estar acompanyades per la música de guitarres, tambors i violins.
A més d'interpretar i ballar les cançons, els cantaires van repartir, com ja és tradició, clavells entre la gent que els escoltava. L'activitat va comptar amb el suport de l'Ajuntament.

Cantada a la plaça de l'Ajuntament
Cantada a la plaça de l'Ajuntament
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05/09/2018 13:02