El sopar popular del dissabte, un dels actes amb més participació de la festa de les Garrigues

Dijous 13/07/2017

El barri de les Garrigues va viure, del divendres 7 al diumenge 9 de juliol, la seva festa. Durant aquests tres dies, hi va haver activitats per a grans i petits, organitzades des de l'associació de veïns amb la col·laboració de l'Ajuntament. Una de les propostes que va tenir més èxit de participació va ser el sopar popular del dissabte.
El programa festiu es va obrir el divendres a la nit amb un sopar en què cadascú es portava el menjar de casa. Hi van assistir uns 150 veïns i veïnes que després van poder passar una bona estona ballant els ritmes que va tocar Fernando de Màxim.
El dissabte al matí era previst que hi haguessin diverses activitats per a la quitxalla però es van haver de suspendre a causa de la pluja i es van fer el diumenge. Petits i grans s'ho van passar d'allò més bé amb uns inflables, alguns d'aquàtics, un circuit de cars i per acabar amb un bany d'escuma. Aquesta activitat va anar a càrrec de l'empresa Anima'ns.
Les propostes del dissabte es van iniciar amb el torneig de petanca, que era el desè any que s'organitzava. Al vespre, a partir de 2/4 de 10, es va fer el sopar popular, consistent en pa, botifarra, formatge i un refresc. Hi van assistir més de 350 persones que després van poder ballar amb el duet Ray Band.
El diumenge, el darrer dia de festa, es va jugar un campionat de futbol entre nens i nenes del barri, que va arribar a la desena edició. Tot seguit, es va disputar la final del torneig de petanca. Els guanyadors en la categoria masculina van ser: Joaquin Martín i Gregorio Arjona, Juan Olmo i Antonio Velasco i Paco Rey i José Ramón López. En la femenina: Isabel Bernal i 
Virgina Esteve, Dulcenombre Esteve i Marcela Jiménez i Francisco Esteve i Lídia Aledo. I en la categoria infantil, els tres primers classificats van ser: Óscar Puga i Rolando Morel, Ander Martín i Óscar Zajara i Iona González i Érika Cervera.
A continuació, més d'un centenar de persones van poder gaudir d'una paella d'arròs. La festa es va tancar amb un bingo, en què es van sortejar diversos regals, obsequi de l'entitat organitzadora, com lots amb diversos productes, ampolles de cava, de vi, pilotes o motxilles i gorres de la festa. En diferents dels actes que es van portar a terme es va comptar amb l'assistència de l'alcalde, Santi Broch, i de regidors del Consistori. Les activitats es van fer al voltant del parc del barri, al carrer de Girona.

El sopar del divendres va obrir els actes de la festa del barri de les Garrigues
El sopar del divendres va obrir els actes de la festa del barri de les Garrigues

Paella popular del diumenge a la festa de les Garrigues
Paella popular del diumenge a la festa de les Garrigues

 
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 13/07/2017 13:16