El sisè Cros Escolar i la Cursa Popular aplega 240 corredors i corredores

Dimarts 26/02/2019

La Pobla de Claramunt va aplegar, el diumenge 24 de febrer al matí, 240 corredors i corredores durant la sisena edició del Cros Escolar i la Cursa Popular. L'activitat esportiva la va organitzar l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola Maria Borés, el centre i el Consell Esportiu de l'Anoia.
Dels total de participants, 110 eren de l'escola poblatana i la resta d'altres centres de la comarca de l'Anoia. El cros i la cursa van comptar amb el suport de l'Ajuntament i de trenta-set establiments i empreses locals.
Les curses van començar a partir de les 10 del matí. Al final es va fer el lliurament de medalles, que va anar a càrrec de l'alcalde, Santi Broch; el regidor d'Esports, Juan Carlos Pérez; la directora de l'escola, Marta Royo, i la vicepresidenta de l'AMPA, Sònia Arjona. També es va fer un sorteig de diversos regals.
Hi havia vuit categories, des de P3 fins a cadet, i hi van participar 206 corredors i corredores. Els recorreguts anaven des dels 100 metres per als corredors més petits fins als 1.200 metres per als més grans, amb sortida i arribada a l'escola. A la Cursa Popular els participants van fer un circuit urbà de 2.900 metres.
Els guanyadors i les guanyadores des de cadet fins a prebenjamí van ser: cadet femení, Laura Blazquez (Monalco); cadet masculí, Alan González (Institut Pla de les Moreres); infantil femení, Ona Solà (Institut Pere Vives Vich); infantil masculí, Jan Solà (Institut Pere Vives Vich); aleví femení, Laia Alonso (Acadèmia Igualada); aleví masculí, Roger Quintana (Escola Marquès de la Pobla); benjamí femení, Laura Van Daalen (Escola Dolors Martí); benjamí masculí, Àlex Guillén (Escola Dolors Martí); prebenjamí femení, Anna Salvador (Ateneu Igualadí), i prebenjamí masculí, Biel Borràs (Escola Castell d'Òdena).
I des de P5 fins a P3 els primers classificats i classificades van ser: P5 femení, Maria Cuadras (Escola Marquès de la Pobla); P5 masculí, Jordi Costa (Escola Maria Borés); P4 femení, Núria Descamps (Escola Maria Borés); P4 masculí, Eder Costa (Escola Maria Borés); P3 femení, Abril Guillén (Escola Dolors Martí), i P3 masculí, Enric Bisbal (Maristes Igualada).
Pel que fa a la cursa popular hi van participar 34 corredores i corredors, 12 dels quals eren locals. En la categoria femenina la guanyadora va ser Iraida Llamas (Escola García Fossas) i en la masculina, Fidel Compte.

PODEU CONSULTAR TOTA LA CLASSIFICACIÓ EN EL PDF ADJUNT.

Lliurament de medalles del Cros Escolar
Lliurament de medalles del Cros Escolar

Participants en el sisè Cros Escolar i la Cursa Popular
Participants en el sisè Cros Escolar i la Cursa Popular


 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48