El món vist des dels objectius fotogràfics, a la Sala Municipal d'Exposicions

Dijous 15/11/2018

Una quarantena d'instantànies omplen, des del diumenge 11 de novembre al migdia, les parets de la Sala Municipal d'Exposicions. Les fotografies són obra d'una vintena de socis i sòcies de l'Agrupació Fotogràfica el Castell de la Pobla de Claramunt. La inauguració va anar a càrrec de l'alcalde, Santi Broch.
Les imatges són de temàtiques molt diverses i amb un toc personal de cada autora i autor, que mostren la realitat que capten a través de l'objectiu de la càmera i que, a vegades, transformen amb diferents tècniques. N'hi ha en blanc i negre i en color i són de paisatges, retrats, bodegons, entre d'altres temes. Algunes de les persones que exposen ja fa un temps que es dediquen al món de la fotografia i d'altres són novelles.
La col·lecció fotogràfica es podrà visitar fins al dissabte 24 de novembre. L'horari de visites és de dimarts a dissabte, de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre. L'activitat l'organitza la regidoria de Cultura de l'Ajuntament i està inclosa dins de la programació de les Festes Culturals, que es van iniciar a principi de setembre i que finalitzaran aquest mes de novembre.
L'Agrupació Fotogràfica local va néixer el febrer de 2017 i es crea de la passió per la fotografia d'un grup de poblatans i poblatanes que ja feia temps que treballaven en la idea. La seu de l'entitat es troba a la Sala Celler de la masia de can Galan, equipament on també s'ubica l'Arxiu Fotogràfic Municipal (AFM).
Des del seu naixement, l'entitat organitza un gran nombre d'activitats, com tallers, sortides, concursos o exposicions. Per a més informació sobre l'agrupació es pot fer per mail a d'adreça afpobla@gmail.com, al Facebook AF la Pobla de Claramunt o al mòbil 607 28 53 58.

Moment de la inauguració de la col·lecció de l'Agrupació Fotogràfica local
Moment de la inauguració de la col·lecció de l'Agrupació Fotogràfica local

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48