El jovent poblatà viu una intensa XV Setmana de la Joventut

Dimecres 12/07/2017

El jovent poblatà va viure, a final de juny, una nova edició de la Setmana de la Joventut, que ja era la quinzena. Del dissabte 24 al divendres 30, els joves van gaudir d'un ampli ventall de propostes, com el correbars, una paella popular i un bingo, concerts o un tast de vins, que era el primer any que es feia. 
La XV Setmana de la Joventut la va organitzar l'entitat Barrufet Roig i va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament i de diverses empreses. Els actes es van obrir, el dissabte 24 a les 8 del vespre, amb un correbars, en què hi van participar una seixantena de joves, acompanyats dels ritmes del grup de batukada Batinkat. La sortida es va fer des del parc de Sant Galderic i el recorregut va incloure els establiments d'El Cau de l'Ais, l'Hotel Robert, el bar del Camp de Futbol Municipal, el bar de la Piscina Municipal i El Lokal. Cap a les 12 de la nit, unes 300 persones es van aplegar a la plaça dels Països Catalans per passar una estona escoltant i ballant amb els grups Nezar, Joe Gass, La Séptima Trastada i Lokito Lopongo. 
El diumenge 25, a la plaça dels Països Catalans, unes 120 persones van assistir a la paella popular. A continuació, es va fer un bingo. Els regals que es van donar van ser cedits per empreses i establiments locals i per la mateixa entitat organitzadora. De la recaptació, 270 euros es destinaran a la compra de llibres dels alumnes de l'escola Maria Borés.
Les activitats de la XV Setmana de la Joventut van continuar el dimarts 27 amb un Campionat de Vòlei, que es va fer al parc de Sant Galderic. Hi van participar deu equips de cinc jugadors cada un. Els campions van ser Que Boina Mix, de Capellades, i els subcampions, Melmas, de la Pobla de Claramunt. Aquest torneig va arribar a la quarta edició.
El dimecres 28 a la Piscina Municipal es va fer la primera edició del Tast de Vins per Parelles, que va anar a càrrec de la reconeguda sommelier poblatana Sònia Farran. Hi van participar 15 parelles. A més del tast, es va fer un concurs i les tres primeres parelles classificades van ser: Pau Salom i Oriol Cotes, Joan Mabras i Tebas i Berta Pons i Josep Vich. 
A continuació, tot i que va caure un xàfec i va refrescar, es va fer un sopar a la fresca, al qual van assistir més d'una vuitantena de persones i que va comptar amb l'animació del grup No fem un trio?. Tot seguit, es va fer el Micro Obert, una activitat consistent en què la gent puja a l'escenari a interpretar, per exemple, una peça musical o a explicar un acudit.
 Una de les propostes més divertides d'aquestes jornades juvenils va ser el Campionat de Bubble Football, que era el segon any que s'organitzava. Hi van participar vuit equips de cinc persones cada un. Els guanyadors de la categoria A, que era de 12 a 15 anys, van ser La Pobla Killers, i els de la categoria B, de 15 a 35 anys, Becarios.
La XV Setmana de la Joventut es va tancar el divendres 30 amb un concert, inclòs dins de la programació de la Festa Major, amb Boikot, Zàping Versions, els teloners Fransie Klass i el DJ Àlex. Més d'un miler de persones es van reunir al parc de Sant Galderic per passar-s'ho bé amb la música d'aquests grups.

Primera edició del Tast de Vins amb la reconeguda sommelier Sonia Farran
Primera edició del Tast de Vins amb la reconeguda sommelier Sonia Farran
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 13/07/2017 13:47