El jovent poblatà s'aboca en les activitats de la 17a Setmana de la Joventut

Divendres 21/06/2019

El jovent va ser el protagonista de les jornades que es van portar a terme del 16 al 22 de juny i que va organitzar l'entitat local Barrufet Roig amb la col·laboració de l'Ajuntament i d'Arc Multimèdia. En totes les activitats programades hi va haver una bona participació i sobretot cal destacar la botifarrada popular, el correbars, el concert, la fideuà i el bingo.
La Setmana de la Joventut poblatana va arribar a la dissetena edició. A la botifarrada popular, que es va fer el dijous 20 de juny a la nit a la plaça dels Països Catalans, hi van assistir més d'un centenar de persones. Una estona abans, es va fer el tast de gintònics per parelles, que va anar a càrrec del poblatà Abel Martos i en què hi van participar 10 parelles. I després del sopar, hi va haver un monòleg amb Edu Mutante i micro obert.
El correbars, que és una de les propostes que es manté de fa anys i que sempre té molt bona acollida, hi va haver uns 130 participants. L'activitat es va fer el divendres 21 de juny i el recorregut va incloure els bars de El Lokal, la piscina, el camp de futbol, l'Hotel Robert i el Cau de l'Ais. Per tancar aquesta jornada, unes 400 persones es van aplegar, al parc de Sant Galderic, al concert ofert per Eterns, Karaokes Band, Seguirem/Tribut d'Obrim Pas i es va acabar amb els ritmes del DJ Gasque.
A la fideuà del dissabte 22 de juny, que es va fer al vespre sota la plaça porxada dels Països Catalans, hi van assistir uns 130 poblatans i poblatanes. A continuació, es va fer el bingo popular, en què es van sortejar obsequis cedits per l'entitat organitzadora i establiments del municipi. Es van recaptar 315 € que enguany es van destinar a la federació solidària Dincat, que vetlla per la defensa i l'exercici ple dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies en l'àmbit territorial de Catalunya. Un cop finalitzat el bingo, hi va haver música amb el DJ Gasque.
Abans del sopar, sis joves van participar a la pujada de caixes, una activitat que ja era el quart any que s'organitzava. El guanyador va ser el Quim Avellán que en va aconseguir pujar 23.

Altres propostes de la 17a Setmana de la Joventut
A més de totes aquestes activitats, durant les set jornades destinades al jovent es van portar a terme diversos actes. La setmana es va obrir amb un partit de solters contra casats, que van guanyar els segons en la tanda de penals. També hi va haver una guerra d'aigua per als més petits i un làser combat urbà, que eren dues de les novetats d'enguany.
Una altra de les propostes d'aquesta setmana va ser el Torneig de Vòlei Sorra, que va arribar a la sisena edició i que es va fer al parc de Sant Galderic. Hi van participar una desena d'equips i els guanyadors van ser Mancos al Cuadrado, seguits de Amigos Campeones.

Partit de solters contra casats, al camp de futbol municipal del Pas Blau
Partit de solters contra casats, al camp de futbol municipal del Pas Blau

Campionat de Vòlei Sorra, al parc de Sant Galderic
Campionat de Vòlei Sorra, al parc de Sant Galderic

Tast de gintònics a càrrec del poblatà Abel Martos
Tast de gintònics a càrrec del poblatà Abel Martos

La pujada de caixes va arribar a la quarta edició
La pujada de caixes va arribar a la quarta edició

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48