El Grup Teatral de Capellades porta El Petit Príncep a l'escenari de l'Ateneu

Dimecres 17/10/2018

El Grup Teatral de Capellades portarà, el dissabte 20 d'octubre a l'escenari de l'Ateneu, la coneguda obra d'Antoine de Saint-Exupéry El Petit Príncep. La representació tindrà lloc a les 6 de la tarda i està inclosa dins de la programació de les Festes Culturals, que organitza la regidoria de Cultura de l'Ajuntament.
El Petit Príncep és un conte poètic i filosòfic sota l'aparença d'un relat per a infants. Un aviador i un noiet vingut d'un altre planeta es troben al desert. El noi, el Petit Príncep, ens explica les seves experiències després d'haver voltat per l'univers i pel planeta Terra, i la seva relació amb la gent gran, amb els adults.
El Grup Teatral de Capellades va estrenar aquesta obra, sota la direcció de Pep Vallès, el novembre de l'any passat amb motiu de la celebració del quarantè aniversari. L'entitat va néixer el 25 de febrer de 1978 després que un grup de capelladins i capelladines aficionats al teatre haguessin tirat endavant un projecte ambiciós: retornar la tradició dels Pastorets a Capellades. D'aleshores ençà, són més de cent cinquanta persones, entre actors, actrius i tècnics, tots ells amateurs, les que han passat pel grup.
En tot aquest temps s'han fet més de tres-centes representacions de les prop de seixanta obres o accions teatrals que s'han anat estrenant, com El retaule del flautista, La casa de Bernarda Alba, Tot esperant Godot, entre d'altres. El grup ha participat en concursos i mostres d'arreu de Catalunya, en molts dels quals ha obtingut guardons. La representació d'El Petit Príncep l'han portat a diversos escenaris no només de la comarca sinó també de diferents poblacions catalanes.

Imatge del Petit Príncep
Imatge del Petit Príncep

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48