El Concurs de Pintura Ràpida Infantil aplega més d'una trentena de nens i nenes

Divendres 27/09/2019

Tot i la previsió de pluja del dissabte 21 de setembre, més d'una trentena de nens i nenes d'entre 3 i 11 anys van participar al Concurs de Pintura Ràpida Infantil-Premi Gumersind Bisbal de la Pobla de Claramunt. L'activitat, que va arribar a la trenta sisena edició, es va fer a la tarda a l'Ateneu i la quitxalla va poder pintar sobre les festivitats que s'organitzen al municipi.
En total hi va haver 34 participants distribuïts en les categories següents: a la primera, set; a la segona, vuit; a la tercera, quatre; a la quarta, vuit, i a la cinquena, set. Els tres primers classificats i classificades de cada categoria van ser: Martí Mabras, Alba Moreno i Lara Tort, de 3 a 4 anys; Núria Descamps, Bruna Mabras i Bernat Descamps, de 5 a 6 anys; Èlia Mabras, Ainet Mestre i Jaume Batet, de 7 a 8 anys; Gina Rabell, Albert Solanes i Iona Compte, de 9 a 10 anys, i Cristina Costa, Clàudia Solanes i Rosa Compte, d'11 a 12 anys.
Com a obsequi van rebre una caixa de colors. Els i les participants també van ser obsequiats amb una medalla i colors. Entre tots els nens i nenes es va fer el sorteig d'un lot de material de dibuix i pintura, que li va tocar a la Lara Tort. El lliurament de premis va anar a càrrec de l'alcalde, Antoni Mabras, i de les regidores Montse Sanou i Berta Pons.
El jurat va estar format per: Elisenda Farriol, en representació de l'AMPA de l'escola Maria Borés, i tres pintores locals, Pilar Gil, Eulàlia Gibert i Judith Estrada. L'Ajuntament va obsequiar la quitxalla amb un berenar. Els dibuixos es van poder veure del 23 al 27 de setembre a la Biblioteca Municipal mossèn Cinto de Verdaguer. Aquesta activitat estava inclosa dins de l'Agenda Cultural, que s'organitza des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament, i que es va iniciar el setembre i s'allargarà fins al novembre.

Nens i nenes que van participar al Concurs de Pintura Ràpida Infantil
Nens i nenes que van participar al Concurs de Pintura Ràpida Infantil

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48