El Castell de Claramunt, protagonista d'un reportatge del programa Connecti.cat

Dimarts 19/02/2019

El Castell de Claramunt és el protagonista d'un reportatge del programa Connecti.cat, de La Xarxa de Comunicació Local. L'espai es va emetre el dimarts 5 de febrer i es va poder veure pel Canal Taronja. Si algú hi està interessat encara es pot visualitzar al web http://www.alacarta.cat/connecticat.
En el reportatge s'inclou una entrevista amb l'alcalde, Santi Broch, i amb un tècnic de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural, Josep M. Montaner. S'expliquen les característiques de la fortalesa i alguns dels projectes que es volen impulsar, conjuntament, des de la Generalitat i l'Ajuntament. La informació la va elaborar Sergi Lladó i les imatges les va gravar Marta Ripollès.
Connecti.cat és un programa a cavall entre la informació i l'entreteniment, basat en connexions en directe i també reportatges sobre diferents punts de Catalunya on es forgen històries d'interès humà o bé són notícia per un fet d'actualitat. L'espai és una producció de La xarxa de Comunicació Local amb la col·laboració d'una trentena de televisions de proximitat.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48