El Castell de Claramunt aplega més de 400 persones per l'Anoia Folk

Dimarts 18/07/2017

Més de 400 persones es van aplegar, el dissabte 15 de juliol, al Castell de Claramunt per gaudir d'una nova edició de l'Anoia Folk, el festival de música d'arrel tradicional organitzat per l'Associació Cultural la Llobreia amb el suport de l'Ajuntament i la col·laboració de diverses empreses i establiments. Enguany es va comptar amb l'actuació de la formació Dos Princeses Barbudes i de Joan Miquel Oliver.
A 2/4 de 9 del vespre les Dos Princeses Barbudes van captivar el públic familiar amb les seves orenetes Sempre de vacances. A continuació, va pujar a l'escenari Joan Miquel Oliver, que va desgranar les cançons del seu disc galàctic Atlantis i d'altres temes d'èxit com Final Feliç.
El músic de Mallorca es va mostrar fascinat per l'ambient extraordinari del festival Anoia Folk i el seu caràcter multigeneracional, amb petits, adults i gent gran. Va agrair el privilegi de poder tocar des del marc del Castell de Claramunt i els paisatges que l'envolten. Va ser una oportunitat per gaudir de la posta de sol i del magnífic servei de bar, que aquest any va exhaurir els entrepans.  L'estil de Joan Miquel Oliver, que ha actuat al festival Grec de Barcelona,  s'autodenomina “antifolk”, transcendeix la música folk i accentua la tendència artística dels darrers anys d'abandonar l'estil folk més tradicional per formacions que han participat al festival en els darrers anys, com Joana Serrat, Blaumut o Quart Primera. 

Actuació de la formació Dos Princeses Barbudes
Actuació de la formació Dos Princeses Barbudes

 
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 19/07/2017 12:53