El bingo especial de primavera aplega més d'una cinquantena de poblatans i poblatanes

Dimecres 27/03/2019

Més d'una cinquantena de poblatans i poblatanes van participar, el dimecres 20 de març, al bingo especial de primavera. L'activitat, que va tenir lloc a la tarda al Teatre Jardí, la va organitzar l'Associació per a l'Oci de la Gent Gran amb la col·laboració de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament.
Els guanyadors i les guanyadores dels bingos que es van cantar van ser: Juana Majada, Virginia Esteve, Robledo i Carmen Martínez, Antonio Puga i Rosa Mateu. Les tres primeres premiades i premiat van rebre com a obsequi una panera amb diversos productes alimentaris i la darrera, un pernil, tots cedits per l'entitat organitzadora. Després de jugar al bingo, els i les participants van poder berenar.
A més d'aquesta activitat, l'associació organitza per al dissabte 6 d'abril una excursió al Museu del Tren de Vilanova i la Geltrú amb dinar al restaurant El Lledoner, de Vallirana. El lloc i l'horari de sortida serà a la plaça de l'Ajuntament a les 9 del matí. Cal un mínim de 25 persones per poder fer l'excursió.
Les persones interessades es poden apuntar des del 25 de març fins al 3 d'abril al Local Social de l'Ateneu Gumersind Bisbal, de dilluns a dijous, de les 9 del matí a les 12 del migdia, i, de dilluns a divendres, de les 4 a les 7 de la tarda. El preu és de 33 euros per als socis de l'entitat i de 38 euros per als qui no són socis. Per a més informació es pot trucar al telèfon 938 087 800. La proposta compta amb la col·laboració de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament.

El bingo especial de primavera es va fer al Teatre Jardí
El bingo especial de primavera es va fer al Teatre Jardí

La Rosa Mateu va guanyar el darrer bingo, que tenia com a premi un penil
La Rosa Mateu va guanyar el darrer bingo, que tenia com a premi un penil

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48