El barri dels Vivencs acull una cantada de la Coral La Lira, inclosa dins el Correllengua

Dimarts 09/10/2018

La plaça dels Vivencs va acollir, el diumenge 7 d'octubre a la tarda, una cantada de la Coral La Lira. L'actuació estava inclosa dins del moviment del Correllengua 2018, dedicat a la Nova Cançó. Per aquest motiu, els cantaires van interpretar la peça País petit, de Lluís Llach, i l'alcalde, Santi Broch, va llegir el manifest redactat des de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL).
A l'audició hi van assistir una setantena de persones. Els cantaires van cantar deu peces de diferents estils, com Dona nobis pacem, de W. A. Mozart, La gavina, de Frederic Sirés, Halleluja, de Leonard Cohen, o Ipharadisi, popular sud-africana. Sota la direcció de Marta Carceller, algunes de les cançons van estar acompanyades per instruments, com el piano, l'acordió, la guitarra o els timbals.
L'audició formava part de la programació de les Festes Culturals, organitzades per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament, que es van iniciar a principi de setembre i que finalitzaran el novembre. També estava inclosa dins dels actes de commemoració del centenari del naixement de l'entitat vocal poblatana, que se celebra enguany.
La propera actuació de la coral poblatana serà el diumenge 14 d'octubre en el marc de la setena Mostra de Cors de Clavé. La cantada tindrà lloc a l'Auditori de Barcelona a 2/4 de 6 de la tarda. I el concert central de la commemoració dels 100 anys es farà el dissabte 17 de novembre, a 2/4 de 7 de la tarda a l'Ateneu Gumersind Bisbal, i portarà per títol "Història d'una coral".

L'alcalde en el moment de la lectura del manifest del Correllengua
L'alcalde en el moment de la lectura del manifest del Correllengua

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48