Diada de Sant Jordi

Del 23/04/2019 al 26/04/2019

El nostre municipi viurà, el dimarts 23 i el divendres 26 d'abril, la diada de Sant Jordi amb diverses activitats. Una parada amb llibres i roses, l'Hora del conte o les propostes que es faran a la Llar d'Infants Sol Solet i a l'escola Maria Borés centraran l'agenda de les dues jornades.
El dimarts 23, a partir de les 9 del matí i durant tot el dia a la plaça de l'Ajuntament, hi haurà una parada de llibres i roses. Aquesta activitat l'organitza l'entitat local Barrufet Roig. El divendres 26, a 2/4 de 6 de la tarda, la biblioteca municipal mossèn Cinto Verdaguer serà l'escenari d'una nova sessió de l'Hora del conte. Rosa Piñol, amb el títol "Tocats de l'ala", oferirà relats perquè la quitxalla passi una estona divertida i entretinguda.
A la Llar d'Infants Municipal Sol Solet, els nens i nenes, quan tornin de les vacances de Setmana Santa, els explicaran i treballaran el conte de Sant Jordi i faran alguns tallers relacionats amb la festivitat. A l'escola Maria Borés es dedicarà la diada a l'Any Joan Brossa, que es commemora durant el 2019. En els diferents cicles, els i les alumnes faran diversos treballs, adaptats a cada cicle, per conèixer aquest polifacètic poeta.
El divendres 26, al matí, cada classe explicarà el treball que ha fet sobre Brossa i en mostrarà un exemple, que serà el guanyador. A continuació, els nens i nenes de cinquè oferiran la cantata que el 27 de maig portaran a l'Auditoria de Barcelona i que enguany també es dedicarà a Joan Brossa. A més d'aquestes propostes, a les 12 del migdia i a les 5 de la tarda es farà un mercat de llibres de segona mà, activitat que estarà oberta als pares i mares. I a la tarda, al pati del centre educatiu, es col·locaran, com altres anys, les parades de llibres i manualitats de Sant Jordi.

Parada de llibres, a la plaça de l'Ajuntament, per Sant Jordi 2018
Parada de llibres, a la plaça de l'Ajuntament, per Sant Jordi 2018

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48