Concurs de Pintura Ràpida Infantil, Exposició-Fira d'Art i cantada de la Coral La Lira, propers actes de les Festes Culturals

Dimarts 18/09/2018

El Concurs de Pintura Ràpida Infantil, l'Exposició-Fira d'Art i la cantada de la Coral La Lira són les tres propostes que es portaran a terme el proper cap de setmana. Aquestes activitats s'inclouen dins de la programació de les Festes Culturals, que es va iniciar a principi de setembre i que s'allargarà fins al novembre.
El Concurs de Pintura Ràpida Infantil Premi Gumersind Bisbal tindrà lloc el dissabte 22 de setembre, a les 5 de la tarda a la plaça de l'Ajuntament. L'activitat arribarà a la trenta-cinquena edició i l'organitzarà la regidoria de Cultura de l'Ajuntament. El concurs està obert als nens i nenes d'entre 3 i 12 anys. Els participats cal que portin llapis i colors.
Hi haurà cinc categories: de 3 a 4 anys, de 5 a 6 anys, de 7 a 8 anys, de 9 a 10 anys i d'11 a 12 anys. Els emplaçaments on pintaran seran: el parc de Sant Galderic, primera categoria; el Cau Jove, segona categoria; la font de la Petxina, tercera categoria; les Tres Fonts, quarta categoria, i el carrer del Campanar Vell, cinquena categoria.
El jurat estarà format per un representant de l'escola Maria Borés i per diversos artistes locals. Els tres primers guanyadors de cada categoria rebran una medalla, obsequi de l'Ajuntament. Entre tots els participants se sortejarà una bicicleta, que també obsequiarà l'Ajuntament.
Després del lliurament de premis, hi haurà un berenar per a tots els nens i nenes que participin a l'activitat. Els dibuixos es podran veure, del 24 al 28 de setembre, a la biblioteca municipal mossèn Cinto Verdaguer, de les 5 de la tarda a les 8 del vespre.

Onzena Exposició-Fira d'Art i cantada de la Coral La Lira
L'Exposició-Fira d'Art, una iniciativa impulsada per les regidories de Cultura i de Benestar Social, tindrà lloc el diumenge 23 de setembre i arribarà a la onzena edició. De les 10 del matí a les 2 del migdia, al voltant de la plaça de mossèn Pere Bosch, la plaça de l'Església i el carrer Major, els visitants podran trobar més d'una trentena de parades amb diferents productes artesanals. Hi haurà pintura, fotografia, bijuteria, roba, peces de patchwork, de fusta, de decoupage, carros i calesses, espelmes i pastisseria, entre d'altres. També es podran trobar unes parades d'entitats solidàries. Hi haurà expositors locals i d'altres poblacions veïnes. En les anteriors edicions, aquesta proposta, que es va iniciar el 2008, ha estat tot un èxit, tant de participants com de públic.
El mateix diumenge, a 2/4 de 7 de la tarda a can Solà, la Coral La Lira oferirà una cantada, una proposta que està inclosa dins dels actes de commemoració del centenari de l'entitat que se celebra enguany. En el transcurs del concert s'estrenarà el cant can Solà de Frederic Marí Caus.

Concurs de Pintura Ràpida Infantil
Concurs de Pintura Ràpida Infantil

 

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48