Charles Chaplin puja a l'escenari de l'Ateneu Gumersind Bisbal

Dimecres 30/10/2019

El conegut Charlot va pujar, el dissabte 26 d'octubre a la tarda, a l'escenari de l'Ateneu Gumersind Bisbal de la Pobla de Claramunt a través de l'espectacle que van oferir Edmon Bosch, al violoncel, i Montserrat Talló, al piano. L'actuació estava inclosa dins de la programació de l'Agenda Cultural, organitzada per l'Ajuntament.
Amb el títol "Elogiant Charles Chaplin", Edmon Bosch i Montserrat Talló van oferir un recorregut per les composicions més famoses de Chaplin, amb música creada per ell mateix, combinades amb la projecció de fragments de pel·lícules. Algunes de les peces que van interpretar van ser Oh that cello, Falling Start, Bonjour madame o Smile. Enguany se celebra el 130è aniversari del naixement d'aquest conegut músic, compositor, actor i cineasta i, per això, Bosch i Talló l'homenatgen amb aquest muntatge.
A l'espectacle hi van assistir més d'una vintena de persones. L'actuació va comptar amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona, ja que formava part del Programa.cat.

Montserrat Talló i Edmon Bosch, a l'escenari de l'Ateneu
Montserrat Talló i Edmon Bosch, a l'escenari de l'Ateneu

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 31/10/2019 12:14