Cavalcada dels Reis d'Orient i visita del patge Faruk

Divendres 28/12/2018

Els nens i nenes del nostre municipi rebran, el dissabte 5 de gener, la visita dels Tres Reis d'Orient. La cavalcada començarà a 2/4 de 7 de la tarda des de l'Estació de tren. La festa l'organitzen la regidoria de Cultura de l'Ajuntament i la Comissió de Reis.
Enguany, Ses Majestats estrenaran la carrossa que porta l'estrella i que encapçala la cavalcada. Melcior, Gaspar i Baltasar viatjaran en carrosses i els patges, en tren. En arribar a l'estació, el pregoner donarà la benvinguda a la comitiva reial i els infants portaran fanalets per rebre'ls. Tot seguit, els nens i nenes podran pujar a les carrosses a fer-se fotos amb els Reis.
A continuació, començarà la cavalcada que recorrerà l'avinguda de Gumersind Bisbal, els carrers de García Lorca, Soldevila, Pare Anton Soteras, l'avinguda de Catalunya i la plaça de l'Ajuntament. Quan Ses Majestats arribin al centre del poble aniran a adorar el Nen Jesús a l'església de Santa Maria.
A continuació, l'alcalde, Santi Broch, rebrà Melcior, Gaspar i Baltasar a la Casa Consistorial i després dels parlaments hi haurà, com cada any, coca i moscatell per a tothom. Un cop finalitzada la benvinguda, Ses Majestats i els patges passaran per les llars poblatanes a repartir els regals.
La recollida de paquets es farà el divendres 4 i el dissabte 5 de gener al Teatre Jardí. L'horari serà: el dia 4, de les 11 del matí a la 1 del migdia i de les 5 de la tarda a les 8 del vespre, i el dia 5, de les 10 del matí a la 1 del migdia. Fora d'aquests dies i horaris no s'admetran paquets. La tramesa és gratuïta.

Visita del patge Faruk
El dissabte 29 de desembre, a les 6 de la tarda a l'Ateneu Gumersind Bisbal, els nens i nenes rebran la visita del patge Faruk per fer-li arribar les cartes amb els seus desitjos. Abans de l'arribada de l'emissari reial, a les 5, la quitxalla podrà gaudir de l'espectacle Caram com balla, a càrrec del grup La Cremallera. Després de l'animació infantil, la Comissió de Reis sortejarà un pastís de llaminadures. L'activitat l'organitzen la Comissió de Reis i la regidoria de Cultura de l'Ajuntament.

La comitiva reial visitarà l'església
La comitiva reial visitarà l'església

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48