Caminada i esmorzar popular per recollir fons per a la lluita contra el càncer

Dimarts 16/10/2018

La delegació poblatana de l'Associació Espanyola contra el Càncer organitza, el diumenge 21 d'octubre, una caminada i un esmorzar popular per recollir fons per a la lluita contra aquesta malaltia. El punt de trobada per a les persones que vulguin anar a la caminada serà a la plaça de l'Ajuntament, a 2/4 de 9 del matí.
Aquesta activitat ja és el vuitè any que es porta a terme. Per participar-hi caldrà inscriure's al Local Social de l'Ateneu Gumersind Bisbal, de dilluns a divendres, de les 4 a les 7 de la tarda, o el mateix dia de la caminada. El recorregut tindrà una durada d'unes dues hores, aproximadament.
Les persones que no vulguin anar a caminar però que vulguin col·laborar amb la iniciativa, podran esmorzar, de les 10 del matí fins a les 12 del migdia, a la mateixa plaça (en cas de mal temps, es faria al Teatre Jardí). El preu de l'entrepà i la beguda serà de 5 euros. Els caminants que ho vulguin també podran comprar l'esmorzar abans de la sortida.
A 2/4 de 12 del matí, a la plaça de l'Ajuntament, es farà el sorteig d'una panera. Els números els vendran voluntaris i voluntàries casa per casa. La iniciativa solidària compta amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Caminada contra el càncer d'una edició anterior
Caminada contra el càncer d'una edició anterior

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48