Article de l’execució de les propostes guanyadores dels pressupostos participatius 2020

Dilluns, 22 de febrer de 2021 a les 00:00

L'Ajuntament de La Pobla de Claramunt inicia l'execució de les dues propostes guanyadores  dels primers pressupostos participatius.

La regidoria de participació ciutadana de l'ajuntament de la Pobla de Claramunt, aquest  inici d'any,  ha començat a executar les  propostes finalistes dels pressupostos participatius del 2020.

En els primers pressupostos participatius van haver-hi 13 propostes finalistes i van comptar  amb una participació de 252 persones i 756 vots.

Les propostes guanyadores dels pressupostos participatius van ser la neteja i il·luminació  del camí a l'estació del tren  ( camí de la costa) i la instal·lació d'una pantalla de cinema a l'Atenueu Gumersind Bisbal.

La proposta que va obtenir més suports va ser al projecte de neteja i il·luminació del camí a l'estació del tren (camí de la costa), el qual ja s'ha adjudicat i en breu començaran les obres.

La segona proposta finalista, la instal·lació d'una pantalla de cinema a l'Ateneu Gumersind Bisbal, des d'inicis de febrer l'Ateneu ja disposa de la pantalla i es preveu inaugurar-la el  proper diumenge 14 de març amb una projecció de cinema.

 

 

Instal·lació d'una pantalla de cinema a l'Ateneu Gumersind Bisbal

 

Darrera actualització: 03.03.2021 | 11:42

Imatges