Arriba la disbauxa del carnestoltes

Dijous 08/02/2018

Petits, joves i grans podran gaudir de la disbauxa del carnestoltes al nostre municipi. Des de l'Ajuntament, les entitats locals i els centres educatius s'organitzaran des d'aquesta setmana i el cap de setmana, sobretot, una sèrie d'activitats per viure aquesta esbojarrada festa.
Les propostes s'obriran el divendres 9 de febrer amb el carnaval que organitzarà l'Associació Cultural Barrufet Roig, amb la col·laboració de l'Ajuntament. La gresca començarà quan falti un minut per a les 12 de la nit a l'Ateneu Gumersind Bisbal. Hi haurà música amb el DJ Zolood. El preu de l'entrada serà de 6 euros, amb una consumició inclosa, i la festa és oberta als majors de 16 anys.
El dissabte 10 de febrer, la regidoria de Cultura de l'Ajuntament organitzarà una rua, que sortirà a les 5 de la tarda des de la plaça dels Països Catalans. Amb l'animació del grup de batucada Els Bombollers, es recorreran diversos carrers del poble: avinguda de Gumersind Bisbal, carrer de l'Estació, avinguda de Catalunya, carrer Raval, carrer Major i carrer Solell. La rua finalitzarà a l'Ateneu Gumersind Bisbal, on hi haurà berenar per a tots els nens i nenes disfressats. La festa s'acabarà amb una pluja de confeti i una discomòbil amb el DJ Àlex.
I el carnaval a la Pobla de Claramunt es tancarà el diumenge 18 de febrer amb la festa que organitzarà l'Associació per a l'Oci de la Gent Gran, amb la col·laboració de l'Ajuntament. El ball començarà a les 6 de la tarda a l'Ateneu Gumersind Bisbal i anirà a càrrec del músic Bartomeu. Es premiarà les tres millors disfresses.

Carnaval a la llar d'infants i a l'escola
A l'escola Maria Borés, els alumnes van rebre, el dilluns 5 de febrer, la visita del Rei Carnestoltes, que cada dia dona una consigna de com han d'anar vestits, com amb la roba al revés, amb la cara i el cabell pintats o amb roba d'esport. El divendres 9 de febrer, els nens i nenes hauran d'anar disfressats amb totes les consignes que els hagi donat el Rei Carnestoltes al llarg de la setmana.
Aquest dia, a la tarda, al gimnàs, els alumnes participaran en una masterclass de zumba i faran un taller de Photocall, en què tots els estudiants disfressats crearan els seus propis complements per fer-se fotos al vestíbul. A més d'aquestes activitats, els nens i nenes confeccionaran màscares, i s'ha decorat l'entrada del centre amb motius de carnaval. També s'ha realitzat un club lector de mestres, en què els diferents tutors i especialistes han intercanviat una estona de classe per anar a llegir un conte a les diferents aules.
El dijous 8 de febrer, Dijous Llarder, els estudiants han participat en diverses activitats i ha fet sortides a indrets del poble. Els de cicle infantil han fet un taller de pa amb tomàquet a l'escola; els de cicle inicial han anat a esmorzar a can Solà; els de cicle mitjà han fet una visita a la Sala Municipal d'Exposicions i han esmorzat, i els de cicle superior també han visitat aquest espai cultural del municipi i han berenat.
A la Llar d'Infants Municipal Sol Solet, el Rei Carnestoltes va arribar el dijous 1 de febrer. Durant aquesta setmana, la quitxalla ha participat en diferents activitats relacionades amb el carnaval i ha seguit les consignes del Rei Carnestoltes. El divendres al matí, els nens i nenes es disfressaran i passaran una estona divertida ballant. I el dijous 8 de febrer, Dijous Llarder, els infants han esmorzat pa amb tomàquet i botifarra.

Rua de carnestoltes de l'any 2017
Rua de carnestoltes de l'any 2017

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05/09/2018 13:02