Ampliació de la recollida d'envasos al Xaró i a les Garrigues a partir d'aquest juliol

Dijous 04/07/2019

A partir de juliol, als barris del Xaró i de les Garrigues s'amplia la freqüència de la recollida Porta a Porta de la fracció d'envasos. Fins ara era quinzenal i a partir d'aquest mes és setmanal. D'aquesta manera, l'Ajuntament i el Consell Comarcal de l'Anoia donen resposta a les peticions i demandes dels veïns i veïnes d'aquests dos barris.
El calendari de recollida queda igual que fins al moment amb l'afegit d'una recollida d'envasos els dilluns de les setmanes que toca treure el paper i cartró. Així, doncs, la única modificació és que es poden treure els envasos dissabte al vespre, segons el calendari com fins al moment, i la següent setmana, diumenge al vespre, juntament amb l'orgànica. El diumenge 7 de juliol és el primer dia en què es podrà treure l'orgànica i els envasos.
A més d'aquesta millora, des del mes de maig i fins al setembre, l'orgànica es pot treure tres cops a la setmana: dimarts, dijous i diumenge, a la nit. Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte amb Anoiaverda a l'e-mail info@anoiaverda.cat, al telèfon 689 714 713 i a l'Oficina d'Atenció, els dimarts, de les 16.00 a les 19.00 h, i els divendres, de les 10.00 a les 15.00 h, al Teatre Jardí.

Nova freqüència de recollida d'envasos i orgànica al Xaró i les Garrigues
Nova freqüència de recollida d'envasos i orgànica al Xaró i les Garrigues

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48