Alumnes, professors i familiars diuen adéu al curs 2018-2019 de l'escola Maria Borés amb una festa

Dimarts 18/06/2019

Alumnes, professors i familiars van dir adéu, el dissabte 15 de juny a la tarda, al curs 2018-2019 de l'escola Maria Borés, de la Pobla de Claramunt. La festa la van organitzar el professorat, l'alumnat i l'Associació de Mares i Pares (AMPA) del col·legi.
L'activitat festiva va començar amb l'actuació dels i les alumnes d'educació infantil i primària que van oferir una representació en què van combinar música i ball. Les actuacions que va fer cada curs van ser: El monstre de colors, educació infantil; A little leprechaun in America, primària; La dimensió desconeguda: el ball en el temps, segon; Cadena de favors, tercer; Earth: operació salvar la terra, quart; Bohemian Rhapsody, cinquè, i El gran showman, sisè.
Després de l'actuació, es va fer el lliurament d'orles i el comiat dels i les alumnes de sisè. Tot seguit, es va fer un reconeixement a la mestra Anna M. Puig, que es jubila, i que ha exercit la docència al centre poblatà entre 1981 i 2019. Puig va rebre un present per part de l'escola, un de l'AMPA i un de l'Ajuntament. El recent escollit alcalde, Antoni Mabras, li va lliurar un cub de vidre del Castell de Claramunt i un ram de flors.
Tot seguit, es va fer el sopar, que va comptar amb l'assistència de 450 persones. L'àpat, organitzat per l'AMPA i la Comissió de Festes, podia ser de dues modalitats: de sarró o botifarrada. Es van fer 190 botifarres. Durant el sopar, per entretenir la quitxalla, es van col·locar jocs gegants, cars i un karaoke. També hi va haver l'animació infantil de Gil Rantamplan. La festa es va acabar cap a les 12 de la nit amb música per a tothom.

Una de les actuacions dels alumnes
Una de les actuacions dels alumnes

Comiat dels i les alumnes de sisè de l'escola Maria Borés
Comiat dels i les alumnes de sisè de l'escola Maria Borés

L'alcalde, Antoni Mabras, en el reconeixement a la mestra Anna M. Puig
L'alcalde, Antoni Mabras, en el reconeixement a la mestra Anna M. Puig

Activitats per a nens i nenes durant el sopar
Activitats per a nens i nenes durant el sopar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48