Ajuts econòmics en l'àmbit del comerç per a activitats condicionades per l'Estat d'Alarma

Dilluns 27/07/2020

La MICOD donarà ajuts als comerços dels municipis de la Conca d'Òdena que van haver de tancar o van disminuir dràsticament els ingressos durant l'estat d'alarma

Podeu presentar les sol·licituds entre els dies 27 de juliol i 15 de setembre. Trobareu tota la informació, en els tràmits adjunts.

 

SOL·LICITUD DE SUBVENCIÓ EN L'ÀMBIT DEL COMERÇ PER A ACTIVITATS OBLIGADES A TANCAR PER L'ESTAT D'ALARMA

SOL·LICITUD DE SUBVENCIÓ EN L'ÀMBIT DEL COMERÇ PER A ACTIVITATS NO OBLIGADES A TANCAR PER L'ESTAT D'ALARMA AMB UNA REDUCCIÓ D'INGRESSOS

 

Els alcaldes i alcaldesses de la Conca d'Òdena han presentat els detalls dels ajuts a la reactivació comercial que la MICOD gestionarà arran de la subvenció concedida pel Departament d'Empresa de la Generalitat, en el marc del paquet de mesures específiques per dinamitzar l'economia de la zona, especialment castigada per la pandèmia.

Es tracta de subvencions directes a les qual poden optar els titulars dels establiments que van haver de tancar arran del que establia el Reial Decret de declaració de l'estat d'alarma, que poden rebre un ajut de 1.500 euros, i els d'aquells que, a pesar de no veure suspesa la seva activitat han patit una disminució de la seva facturació del com a mínim el 70% en relació amb el segon trimestre de l'any 2019. Aquests últims rebran un ajut de 1.000 euros.

Les persones o empreses que estiguin interessades a rebre l'ajut podran presentar la corresponent sol·licitud a través de la seu electrònica del municipi on estigui ubicat el seu establiment. Els consistoris de la Conca d'Òdena han treballat de manera conjunta per agilitar els procediments i els terminis de la tramitació per tal que se'n pugui beneficiar al més aviat possible el major nombre possible d'establiments. El termini per fer la sol·licitud s'obre dilluns 27  juliol i finalitza el 15 de setembre.

Es calcula que en el conjunt de la Conca d'Òdena hi ha un miler d'establiments que es poden beneficiar d'aquestes subvencions directes.

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 27/07/2020 13:44