Exposició col·lectiva d'Esther Amat i Iolanda Montaña

14/04
2019
fins al dia 27/04/2019
Horari:  De dimarts a dissabte, de 18.00 a 20.00 h
On es realitza? 
Sala Municipal d'Exposicions
08787 La Pobla de Claramunt (Barcelona)

Presentació de la mostra: diumenge 14 d'abril, a les 13.00 h

 

ESTHER AMAT FORTUNY
La seva passió pel dibuix i la pintura la va portar a aprendre de Josep Puigdengolas, un habitual de la Sala Parés de Barcelona. Posteriorment, s'ha format ella mateixa experimentant amb diferents tècniques.
En aquesta mostra, principalment feta amb llapis aquarel·lable, veureu allò que li agrada més captar com si d'una càmera fotogràfica es tractés: flors, animals, natura i, perquè no, obres de l'home, que van de les cabanes de pedra seca a Gaudí.
Ha exposat en diferents poblacions de Catalunya. Il·lustradora de dos contes i autora de postals de Nadal entre les que destaquen les de l'Ajuntament de Sant Boi i la del canvi de mil·lenni de l'Hotel Comtes de Barcelona. Ha il·lustrat l'auca dels Reis d'Igualada de 2017 i col·labora amb diferents entitats i escoles.
Les flors de la Iolanda i l'Esther us envoltaran i les dues artistes esperen que les imatges reals i reflectides us transmetin el que elles senten quan les creen.
Joan Vilanova

IOLANDA MONTAÑA PEIRONCELY
Filla d'Igualada, encara que amb ànims d'artista, dedica els seus primers anys professionals de forma exclusiva a l'ensenyament. Arran d'un moment d'introspecció personal descobreix que la seva felicitat, el seu benestar, va lligada a la creació. Autodidacta i pintora, dibuixa i crea. L'exposició MIRALLS recull la seva producció de marcs realitzats reciclant materials. Cada mirall és el resultat d'hores de treball, creant flors, cadascuna única i diferent. Cada mirall atrapa una realitat. Per a ella aquesta realitat és PURESA, ÉS GRANDESA, és QUIETUD, és COMPANYIA, és SILENCI... Gaudeix de l'exposició i de les imatges que ens retornen els Miralls.
Montserrat Montaña

PODEU DESCARREGAR EL PROGRAMA EN PDF EN L'ARXIU ADJUNT.

 

Organitza. Regidoria de Cultura de l'Ajuntament

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 08/04/2019 11:08