Exposició col·lectiva de l'Agrupació Fotogràfica Castell de la Pobla de Claramunt

11/11
2018
fins al dia 24/11/2018
Horari:  De dimarts a dissabte, de 17.30 a 19.30 h
On es realitza? 
Sala Municipal d'Exposicions
08787 La Pobla de Claramunt (Barcelona)

INAUGURACIÓ: Diumenge 11 de novembre, a les 13.00 h

PRESENTACIÓ
L'Agrupació Fotogràfica Castell de la Pobla Claramunt va néixer el 2017 com una entitat sociocultural per realitzar activitats relacionades amb la divulgació i promoció de la fotografia dins de l'àmbit local.
Són moltes ja les activitats dutes a terme en aquest petit període. Des de tallers amb fotògrafs de reconeixement estatal i internacional, sortides fotogràfiques dins i fora de la Pobla fins a la participació en diferents actes locals, com l'Aplec del Castell, la Fira de la Candelera o la Festa Major, i l'organització de sortides fotoculturals per la Pobla. En especial, han tingut molt ressò les diferents activitats formatives en l'àmbit fotogràfic i en el nostre concurs social.
En aquesta exposició tenim una mostra de fotografies de diferents autors, alguns d'ells novells i d'altres més experimentats. Tots ells mostren els seus treballs amb la il·lusió que les seves imatges transmetin alguna cosa de sí mateix.
Res podria avançar sense l'empenta dels socis de l'Agrupació a qui agraïm la seva participació en aquesta exposició.
Des de l'Agrupació us desitgem que us agradi aquesta mostra de fotografies amb els diferents nivells i evolució dels diferents autors.

Neus Aguilera
Presidenta

 

PODEU CONSULTAR EL PROGRAMA EN PDF EN L'ARXIU ADJUNT.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 07/11/2018 15:18